Köszöntjük honlapunkon!

 

Négy éve keltettük életre a "Párjavító" család- és párterápiás szolgáltatást. Tapasztalatunk szerint ott érünk el eredményt, ahol mind a két fél együttesen szeretné kapcsolatuk változását, javítását. Elengedik egymás hibáztatására épülő kommunikációjukat, megbocsátanak meguknak és egymásnak, és készek önmaguk változtatására.

 

A családterápiával, mint módszerrel 1998-ban ismerkedtem meg. A MAgyar Családterápiás Egyesületnél 2004-ben szereztem családterapeuta címet.

Évával már nyolc éve dolgozom együtt. Jó érzés megtapasztalni, amikor a párok vagy a családok tagjai képesek változtatni rögzült megoldási módjaikon, és a változás következtében boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet tudnak élni.

Gerencsér Sára

  

2003 óta foglalkozom rendszeresen család és párterápiával, először csak intézményi ellátásban, majd négy éve a "Párjavító" keretein belül is. Sárával nyolcadik éve dolgozom együtt. A közöttünk kialakult szakmai összhang és az együtt megszerzett tapasztalat, megfelelő alap ahhoz, hogy hatékonyan segíthessük a hozzánk forduló párokat és családokat.

Czeglédyné Ordasi Éva